VELKOMMEN TIL


Uanset om du er nybegynder eller om du allerede har stiftet bekendtskab med pickleball, så er denne festival skræddersyet til dig!


Kom og oplev en helt speciel dag  med en masse gode kampe på tværs af niveau, få inspiration til den daglige træning, tips omkring spillerudvikling og ikke mindst muligheden for at knytte nye bekendtskaber på og udenfor banen.


Der er plads til i alt 40 spillere på 4 baner og vi lover at sende dig hjem med det allerstørste smil på læberne og en hel masse nye bekendtskaber rigere.


Vi har paddles du kan låne, så det eneste du skal medbringe er dit sportstøj, dit gode humør og lysten til at deltage i fællesskabet.


Ud over en fantastisk oplevelse så få du også en lille gave og din tilmelding skal ske senest den 20. september 2021 via formularen herunder.


Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Team Odense Pickleball

Tilmelding


Arrangør:

Odense Pickleball

Firmaidræt Odense


Sted:

FKS Hallen

Tranehøjen 5

5250 Odense SV.


Tidspunkt:

Lørdag

2. oktober 2021

10:00-15:00


Betaling:

Kr. 149,-
Kontant 

MobilePay til 7667 RA
(Pickleball Festival - 2021)


For spørgsmål:

Kristian Hammerum

+45 29 80 80 44

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Kære afsender. Tusind tak for din tilmelding til Pickleball Festival 2020! Vi glæder os til at se dig, og hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte koordinator Kristian Hammerum på mobil 29 80 80 44 eller via e-mail [email protected] Med venlig hilsen Team Odense Pickleball